POVRATAK NA SCENU DARKO LAZIĆ SNIMIO SPOT ZA NOVU PJESMU NA ŠTAKAMA


Foto: Snežana Krstić/RAS Srbija
Folker Darko Lazić je nakon saobraćajke koja ga je danima držala prikovanog za krevet riješio da se vrati na scenu i posveti svojoj karijeri.
Snimio je pjesmu, pa se bacio na snimanje spota, i to na štakama.
 
– Darko je odlučio da je sada pravi trenutak da se posveti karijeri, te da nakon duže pauze snimi novu pjesmu koju će plasirati publici. Riješio je da to bude prije nego što se njegova vjerenica Marina porodi, te je prethodne dane provodio u studiju. Numera mu se svidjela čim ju je čuo i brzo ju je snimio. I spot je gotovo spreman, a pošto se Lazić nije sasvim oporavio, snimao ga je na štakama – otkriva naš dobro upućeni izvor o Darku Laziću.
 
jPevač je na društvenoj mreži Instagram i objavio dio video-ekranizacije svoje numere, a u prvom planu su štake pomoću kojih hoda, kao i flaše alkoholnih pića koje ga okružuju.
 
 
Darko Lazić raspoloženo je priznao da je snimio pjesmu.
 
– Tačno je da sam snimio novu pjesmu. I danas je za mene bitan dan, slavim Đurđevdan, sve je spremno, dočekujem goste – rekao je.
 
Podsećanja radi, Darko je dugo je boravio u bolnici nakon teške saobraćajke koju je doživio 23. oktobra prošle godine kod rodnog Brestača. Darko je prošao sa težim povredama koje su ga umalo koštale života, a automobil koji je vozio je ostao smrskan. Nakon bolnice oporavljao se u banji, a za Blic je priznao da je u noći kada je izgubio kontrolu nad vozilom popio pet rakija.

Srpska info